Forgiveness and Salvation Through Jesus Christ

Jesus Christ’s Offer of Salvation. Jezus Christus ‘offer van redding

Jesus Christ’s Offer of Salvation

Jezus Christus ‘offer van redding

Admit that you have sinned. Ask God’s forgiveness and repent of your sins.

Geef toe dat je gezondigd hebt. Vraag God om vergeving en bekeer je van je zonden.

. . . “For all have sinned, and come short of the glory of God.” (Romans 3:23).

“Want allen hebben gezondigd en komen tekort aan de glorie van God.” (Romeinen 3:23).

. . . “As it is written, There is none righteous, no, not one.” (Romans 3:10).

“Zoals geschreven staat: er is niemand rechtvaardig, nee, niet één.” (Romeinen 3:10).

. . . “If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us. If we confess our sins, he is faithful and just to forgive us our sins, and to cleanse us from all unrighteousness. If we say that we have not sinned, we make him a liar, and his word is not in us.” (John 1:8-10).


“Als we zeggen dat we geen zonde hebben, bedriegen we onszelf en zit de waarheid niet in ons. Als we onze zonden belijden, is hij trouw en rechtvaardig om onze zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid. Als we zeggen dat we niet gezondigd hebben, maken we hem tot een leugenaar en zijn woord is niet in ons. ‘ (Johannes 1: 8-10).

Believe Jesus is Lord. Believe that Jesus Christ is who He claimed to be; that He was both fully God and fully man and that we are saved through His death, burial, and resurrection. Put your trust in Him as your only hope of salvation. Become a son or daughter of God by receiving Christ.

Geloof dat Jezus Heer is. Geloof dat Jezus Christus is wie Hij beweerde te zijn; dat Hij zowel volledig God als volledig mens was en dat we gered zijn door Zijn dood, begrafenis en opstanding. Stel je vertrouwen in Hem als je enige hoop op redding. Word een zoon of dochter van God door Christus te ontvangen.

. . . “That whosoever believeth in him should not perish, but have eternal life. For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. For God sent not his son into the world to condemn the world; but that the world through him might be saved.” (John 3:15-17).


‘Dat een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God had de wereld zo lief, dat hij zijn eniggeboren Zoon gaf, opdat een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God heeft zijn zoon niet de wereld in gestuurd om de wereld te veroordelen; maar dat de wereld door hem gered kan worden. ‘ (Johannes 3: 15-17).

… “For whosoever shall call upon the name of the Lord shall be saved.” (Romans 10:13).

“Want wie de naam van de Heer aanroept, zal behouden worden.” (Romeinen 10:13).

Call upon His name, Confess with your heart and with your lips that Jesus is your Lord and Savior.

Roep Zijn naam aan, belijd met je hart en met je lippen dat Jezus je Heer en Redder is.

. . . “That if thou shalt confess with thy mouth the Lord Jesus, and shalt believe in thine heart that God hath raised him from the dead, thou shalt be saved. For with the heart man believeth unto righteousness; and with the mouth confession is made unto salvation.” (Romans 10:9-10).

“Dat als u met uw mond de Heer Jezus belijdt, en in uw hart zult geloven dat God hem uit de doden heeft opgewekt, u zult worden gered. Want met het hart gelooft de mens tot gerechtigheid; en met de mond wordt belijdenis gedaan tot redding. ‘ (Romeinen 10: 9-10).

. . . “And he is the atonement for our sins: and not for ours only, but also for the sins of the whole world.” (1 John 2:2).

“En hij is de verzoening voor onze zonden: en niet alleen voor de onze, maar ook voor de zonden van de hele wereld.” (1 Johannes 2: 2).

. . . “In this was manifested the love of god toward us, because that God sent his only begotten Son into the world, that we might live through him. And we have seen and do testify that the Father sent the Son to be the Saviour of the world. Whosoever shall confess that Jesus is the Son of God, God dwelleth in him, and he in God.” (1 John 4:9, 14-15).

“Hierin werd de liefde van God jegens ons geopenbaard, omdat die God zijn eniggeboren Zoon de wereld in stuurde, opdat wij door hem zouden leven. En we hebben gezien en getuigen dat de Vader de Zoon heeft gezonden om de Heiland van de wereld te zijn. Wie zal belijden dat Jezus de Zoon van God is, woont in hem en hij in God. ‘ (1 Johannes 4: 9, 14-15).

. . . “But God commendeth his love toward us, in that, while we were yet sinners, Christ died for us. Much more then, being now justified by his blood, we shall be saved from wrath through him. For if, when we were enemies, we were reconciled to God by the death of his Son, much more, being reconciled, we shall be saved by his life.” (Romans 5:8-10).

“Maar God beveelt zijn liefde aan ons, doordat Christus, terwijl wij nog zondaars waren, voor ons stierf. Veel meer dan, nu gerechtvaardigd door zijn bloed, zullen we gered worden van toorn door hem. Want als we, toen we vijanden waren, met God verzoend waren door de dood van zijn Zoon, en nog veel meer, als we verzoend zijn, zullen we gered worden door zijn leven. ‘ (Romeinen 5: 8-10).

. . . “For the wages of sin is death; but the gift of God is eternal life through Jesus Christ our Lord.” (Romans 6:23).

“Want het loon van de zonde is de dood; maar de gave van God is het eeuwige leven door Jezus Christus, onze Heer. ‘ (Romeinen 6:23).

. . . “Jesus saith unto them, I am the way, the truth, and the life, no man cometh unto the Father, but by me.” (John 14:6).

“Jezus zei tot hen: Ik ben de weg, de waarheid en het leven, niemand komt tot de Vader dan door mij.” (Johannes 14: 6).

. . . “For I am not ashamed of the gospel of Christ: for it is the power of God unto salvation to everyone that believeth.” (Romans 1:16).

“Want ik schaam mij niet voor het evangelie van Christus: want het is de kracht van God tot redding voor iedereen die gelooft.” (Romeinen 1:16).

. . . “Neither is there salvation in any other: for there is none other name under heaven given among men, whereby we must be saved.” (Acts: 4:12).

‘Er is ook geen redding in een ander: want er wordt onder de hemel geen andere naam gegeven onder de mensen, waardoor we behouden moeten worden.’ (Handelingen: 4:12).

. . . “Who will have all men to be saved, and to come unto the knowledge of the truth for there is one God, and one mediator between God and men, the man Christ Jesus.” (1 Timothy 2:4-6).


“Wie wil dat alle mensen gered worden en tot de kennis van de waarheid komen, want er is één God en één middelaar tussen God en mensen, de man Christus Jezus.” (1 Timoteüs 2: 4-6).

. . . “For God did not appoint us to suffer wrath but to receive salvation through our Lord Jesus Christ.” (1 Thessalonians 5:9).

“Want God heeft ons niet aangesteld om toorn te lijden, maar om redding te ontvangen door onze Heer Jezus Christus.” (1 Tessalonicenzen 5: 9).

. . . “But as many as received him, to them gave the power to become the sons of God, even to them that believe on his name.” (John 1:12).

“Maar velen die hem ontvingen, gaven hun de macht om de zonen van God te worden, zelfs aan hen die in zijn naam geloven.” (Johannes 1:12).

Leave a Reply