Forgiveness and Salvation Through Jesus Christ

Jesus Christ’s Offer of Salvation. Jesus Kristus erbjudande om frälsning

Jesus Christ’s Offer of Salvation

Jesus Kristus erbjudande om frälsning

Admit that you have sinned. Ask God’s forgiveness and repent of your sins.

Erkänn att du har syndat. Be Guds förlåtelse och omvänd dina synder.

. . . “For all have sinned, and come short of the glory of God.” (Romans 3:23).

“Ty alla har syndat och har undvikit Guds ära.” (Romarna 3:23).

. . . “As it is written, There is none righteous, no, not one.” (Romans 3:10).

“Som det står skrivet: Det finns ingen rättfärdig, ingen, ingen.” (Romarna 3:10).

. . . “If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us. If we confess our sins, he is faithful and just to forgive us our sins, and to cleanse us from all unrighteousness. If we say that we have not sinned, we make him a liar, and his word is not in us.” (John 1:8-10).

”Om vi ​​säger att vi inte har någon synd, lura vi oss själva och sanningen är inte i oss. Om vi ​​bekänner våra synder, är han trogen och rättvis förlåter oss våra synder och för att rena oss från all orättfärdighet. Om vi ​​säger att vi inte har syndat, gör vi honom till lögnare och hans ord är inte i oss. ” (Johannes 1: 8-10).

Believe Jesus is Lord. Believe that Jesus Christ is who He claimed to be; that He was both fully God and fully man and that we are saved through His death, burial, and resurrection. Put your trust in Him as your only hope of salvation. Become a son or daughter of God by receiving Christ.

Tror att Jesus är Herre. Tro att Jesus Kristus är den som han påstod att vara; att han både var fullständigt Gud och fullständig människa och att vi är räddade genom hans död, begravning och uppståndelse. Lita på honom som ditt enda hopp om frälsning. Bli en son eller dotter till Gud genom att ta emot Kristus.

. . . “That whosoever believeth in him should not perish, but have eternal life. For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. For God sent not his son into the world to condemn the world; but that the world through him might be saved.” (John 3:15-17).

”Den som tror på honom ska inte förgås utan ha evigt liv. Ty så älskade Gud världen, att han gav sin enfödde Son, så att den som tror på honom inte skulle förgås utan ha evigt liv. Ty Gud sände inte sin son till världen för att fördöma världen. men att världen genom honom skulle kunna räddas. ” (Johannes 3: 15-17).

… “For whosoever shall call upon the name of the Lord shall be saved.” (Romans 10:13).

“För den som ropar på Herrens namn ska räddas.” (Romarna 10:13).

Call upon His name, Confess with your heart and with your lips that Jesus is your Lord and Savior.

Kall på hans namn, bekänn med ditt hjärta och med dina läppar att Jesus är din Herre och Frälsare.

. . . “That if thou shalt confess with thy mouth the Lord Jesus, and shalt believe in thine heart that God hath raised him from the dead, thou shalt be saved. For with the heart man believeth unto righteousness; and with the mouth confession is made unto salvation.” (Romans 10:9-10).

”Om du med din mun bekänner Herren Jesus och tror i ditt hjärta att Gud har uppväckt honom från de döda, så kommer du att bli frälst. Ty med hjärtat tror man på rättfärdighet; och med munens bekännelse görs till frälsning. ” (Romarna 10: 9-10).

. . . “And he is the atonement for our sins: and not for ours only, but also for the sins of the whole world.” (1 John 2:2).

“Och han är försoningen för våra synder: och inte bara för våra, utan också för hela världens synder.” (1 Johannes 2: 2).

. . . “In this was manifested the love of god toward us, because that God sent his only begotten Son into the world, that we might live through him. And we have seen and do testify that the Father sent the Son to be the Saviour of the world. Whosoever shall confess that Jesus is the Son of God, God dwelleth in him, and he in God.” (1 John 4:9, 14-15).

”I detta visade man sig Guds kärlek till oss, för att Gud sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle kunna leva genom honom. Och vi har sett och vittnar om att Fadern skickade Sonen för att vara världens Frälsare. Den som ska erkänna att Jesus är Guds Son, Gud bor i honom och han i Gud. ” (1 Johannes 4: 9, 14-15).


. . . “But God commendeth his love toward us, in that, while we were yet sinners, Christ died for us. Much more then, being now justified by his blood, we shall be saved from wrath through him. For if, when we were enemies, we were reconciled to God by the death of his Son, much more, being reconciled, we shall be saved by his life.” (Romans 5:8-10).

”Men Gud berömmer sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare. Mycket mer då, när vi nu är rättfärdiga med hans blod, kommer vi att räddas från vrede genom honom. För om vi, när vi var fiender, försonades med Gud genom hans Son död, mycket mer, om vi försonats, så kommer vi att räddas av hans liv. ” (Romarna 5: 8-10).

. . . “For the wages of sin is death; but the gift of God is eternal life through Jesus Christ our Lord.” (Romans 6:23).


”För syndens löner är döden; men Guds gåva är evigt liv genom Jesus Kristus, vår Herre. ” (Romarna 6:23).

. . . “Jesus saith unto them, I am the way, the truth, and the life, no man cometh unto the Father, but by me.” (John 14:6).

“Jesus säger till dem: Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utan av mig.” (Johannes 14: 6).

. . . “For I am not ashamed of the gospel of Christ: for it is the power of God unto salvation to everyone that believeth.” (Romans 1:16).

“Ty jag skämmer mig inte för Kristi evangelium: ty det är Guds kraft till frälsning för alla som tror.” (Romarna 1:16).

. . . “Neither is there salvation in any other: for there is none other name under heaven given among men, whereby we must be saved.” (Acts: 4:12).

“Det finns inte heller någon annan frälsning: ty det finns inget annat namn under himlen som ges bland människor, varigenom vi måste räddas.” (Apostlagärningarna: 4:12).

. . . “Who will have all men to be saved, and to come unto the knowledge of the truth for there is one God, and one mediator between God and men, the man Christ Jesus.” (1 Timothy 2:4-6).

“Vem kommer att ha alla människor att bli frälsta och att lära känna sanningen, för det finns en Gud och en medlare mellan Gud och människor, mannen Kristus Jesus.” (1 Timoteus 2: 4-6).

. . . “For God did not appoint us to suffer wrath but to receive salvation through our Lord Jesus Christ.” (1 Thessalonians 5:9).

“Ty Gud utsåg oss inte till lidande vrede utan för att få frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.” (1 Tessaloniker 5: 9).

. . . “But as many as received him, to them gave the power to become the sons of God, even to them that believe on his name.” (John 1:12).

“Men så många som tog emot honom gav dem kraften att bli Guds söner, även de som tror på hans namn.” (Johannes 1:12).

Leave a Reply